Framsteg och stillastående

Publicerat: april 19, 2014 i Uncategorized

Nu har jag äntligen fått i mattan på alla tofter och glov, limmad och klar. Körde med biltemas kontaktlim och det gick åt en jävla massa lim. Återstår att se om det håller sig så bra som det sitter nu.
Blev grymt nöjd med aktertoften, luckan med mattan på blev nästan osynlig.

Sedan är relingslisten äntligen på plats också. Blev till att koka vatten på spisen i alla kastruller vi hade och hälla ner i en Ikea plastlåda tillsammans med listen. Och den här ggn blev det riktigt bra, fastsatt och klar, nå ja bulten jag använde mig av vart lite för långa så dom skall kapas också.

Stolarna med stativ och fästen är också färdig monterade och klara, he he så när som på några för långa bultar som ska kapas. Är dock lite tveksam till stativet till stolen på kastdäcket, käns lite väl rangligt. Inte pga min fastsättning utan pga springfields flyttbara stolfäste är konstruerat lite väl rangligt. Men det ger väl sig antar jag.

Har även monterat div. dyvikor i båten. En i aktern längst ner vid kölen på båten så vatten i aktertoften kan tappas ut.
Två stycken avrinnings hål i motorbrunnen har jag dessutom monterat.

Men jag har fortfarande inte fått någon plåt/svets firma att fixa elmotorfästet och akterspegeln åt mig än vilket börjar göra mig riktigt frustrerad. Har varit i kontakt med 8st firmor och ingen verkar vilja göra detta åt mig. Den senast firman släpade jag iväg båten till och dom suckade men tog sig tid att mäta och dona, tog mitt nummer och sa dom skulle ringa på måndagen, då jag var där en fredag. Ringde dom? Nix inte alls.

Har fått namnet på en firma utanför kungälv som skall vara rätt duktiga, men i te skall man väll behöva åka till kungälv för att få detta löst?

Nå ja har en del pill att fixa med fortfarande.

● Dyvika från huvuddurken till aktertoften skall monteras.
● Ventilations galler ska monteras på båda tofterna
● Grabbräckerna ska monteras tillsammans med spöhållarna.
● Batterierna skall återmonteras och elen skal dras.
● Slanggenomföring i motorbrunnen till bensinslangen ska sågas ut och monteras. Skall desutom köpas först också på biltema i torp
● hål för kabelgenomföring arna till elmotorn ska sågas ut och monteras.
● Led lamporna till stuvutrummerna ska sätas fast och kopplas in.
Övrigt småpill som dyker upp på vägen. Vill ju fortfarande ha någon typ av sidohylla men är riktigt leds på att plasta och måla så får se hur jag löser detta.

Som sagt, får jag bara fixat med elmotorfästet (som jag dessutom byggt en plyfa mall/prototyp till) så är det inga stora saker kvar innan jag kan testa båtskrället.

Lämna en kommentar